Visuschermen

ClearChart 4P

  • LEA Testen
  • Alles-in-één systeem
  • Uiterst uitgebreid

Visusschermen

  • Hoogwaardige kwaliteit visusschermen
  • Deskundig advies en optimale service
  • Ruime reeks aan optotypen en tests

Een belangrijk onderdeel van refractieonderzoek is een visustest. Hierdoor is het belangrijk dat uw visus testsysteem van hoogwaardige kwaliteit is. MediVision levert visusschermen met een ruime reeks aan optotypen en tests. Daarnaast wordt er voor optimaal gebruiksgemak gezorgd doordat ze eenvoudig te bedienen zijn met een afstandsbediening. Tevens is het menu gebruikersvriendelijk en kunt u productief een visustest afnemen. De schermen hebben allen een beeldscherm met hoge resolutie.

Voordelen visusscherm

Het voordeel van een visusscherm ten opzichte van een projector is dat een visusscherm smal is en dus weinig ruimte in beslag neemt. Daarnaast zien visusschermen er strak uit en zorgt dit voor een strak design van uw refractieruimte. Visusschermen bieden digitale tests aan en maken indruk met hun uitgebreide keuze aan diverse tests. Alle visusschermen hebben een LCD-scherm van hoogwaardige kwaliteit en een niet-reflecteren oppervlak. Daarnaast zijn de schermen te integreren met veel verschillende merken phoropters.

Deskundig advies

MediVision kan u helpen om uw onderzoeksruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. Alles wat nodig is voor een deskundig oogonderzoek, kunnen wij leveren. Naast visusschermen, hebben wij bijvoorbeeld ook autorefractometersphoropters en tonometers. Ons doel is niet om een product te leveren, maar om een partnerschap aan te gaan. Wij willen u helpen om uw praktijk zo efficiënt en kwalitatief hoogwaardig in te richten.