Refractie units

GREENLINE | Onderzoeksunit

 • Ergonomisch geoptimaliseerde werkplek
 • Rolstoelvriendelijk
 • Aan individuele behoeften aan te passen

ROV 5000

 • Hoogwaardige kwaliteit voor een professionele uitstraling
 • Optimale ergonomie voor comfortabele en veilige uitvoering
 • Geheel naar wens samen te stellen

ROV 3000

 • Gedegen kwaliteit en functionaliteit
 • Efficiënte en ergonomische werkruimte
 • In rolstoelvriendelijke uitvoering leverbaar

Refractie units: optimale inrichting van uw refractieruimte

 • Op maat gemaakte refractie units voor optimale cliëntenstroom
 • Ergonomisch verantwoord
 • Uitstekende service

Wat is voor u als arts het belangrijkst? Waarschijnlijk dat u uw patiënten goed helpt en dat patiënten uw met een goed gevoel verlaten. Hierdoor is het belangrijk dat de ogen nauwkeurig gemeten worden. Het is niet alleen belangrijk  dat u, voor een oogmeting, beschikt over kwalitatief hoogwaardig meetapparatuur. De unit waar dit apparatuur op staat is ook enorm belangrijk. Een efficiënte refractie unit in uw onderzoeksruimte zorgt voor comfortabel onderzoek. Op deze manier komt u tot het beste resultaat en advies voor uw patiënten. Ons gespecialiseerde team heeft een selectie gemaakt van diverse refractie units die optimale ergonomie en gebruikersgemak garanderen.

Van ontwerp tot installatie

Met een refractie unit van MediVision in uw onderzoeksruimte bent u altijd verzekerd van de juiste keuze en professionele uitstraling. Het uitzoeken van een refractie unit begint altijd met het kiezen van een basis unit. Dit is uit te breiden met een vaste of verrijdbare elektrische behandelstoel en een bureau. Na het aanschaffen van een refractie unit is een logische vervolgstap het kiezen van het juiste apparatuur dat is te koppelen aan de refractie-units. MediVision levert alle apparatuur die u als specialist nodig heeft om een eerstelijns oogonderzoek uit te voeren. Van een autorefractor tot een spleetlamp en van een phoropter tot een lensmeter.

Refractie units van MediVision

MediVision levert refractie units van bewezen kwaliteit. Een refractie unit van hoogwaardige kwaliteit geeft uw refractieruimte een professionele uitstraling. Verder bieden onze units de mogelijkheid voor een opstelling met één, twee of drie apparaten. Afhankelijk van de unit die u kiest, kunt u handmatige of elektrische stang voor de phoropter toevoegen. Verder kunnen kleuren en stijlen zelf bepaald worden, waardoor u de optimale refractieruimte kunt samenstellen.

Refractie units van ROV-serie

De units zijn op maat gemaakt, waardoor u kunt kiezen voor uw eigen design en opbouw. Doordat de werkplek ergonomisch geoptimaliseerd wordt, zullen dagelijks werkzaamheden eenvoudiger, efficiënter en veiliger worden. De units zijn traploos in hoogte verstelbaar door een elektromotorische hoogteverstelling. Dit zorgt er voor dat alle klanten, ongeacht hoe lang ze zijn, optimaal onderzocht kunnen worden. De units zijn draadloos en rolstoelvriendelijk, waardoor iemand vanuit zijn of haar rolstoel onderzocht kan worden. Refractie units uit de ROV-serie zijn zo ingericht dat er voor u een fijne werkruimte staat. Voor uw patiënten kunt u de unit uitbreiden met een comfortabele refractiestoel die op meerdere manieren verstelbaar is.

Alle units geheel naar eigen wens

Alle units kunnen met de kamerverlichting, gordijnen en dergelijke geschakeld worden. Op deze manier zal bij het gebruik van ieder apparaat, automatisch de juiste kamerverlichting ingeschakeld worden. Kortom, wij bieden mogelijkheid om alle units naar uw eigen wens en ruimte samen te stellen. Door de jarenlange (gebruikers)ervaring van onze specialisten weten wij exact wat er verwacht wordt van refractie units. Dit is terug te zien in ons aanbod met zeer uitgebreide units. Hierdoor weten wij als geen ander hoe een diagnostische ruimte optimaal ingericht en benut kan worden.