Patiëntenstoelen

RINI Malin Swing

  • Unieke SuperPulse mode
  • Minimale thermische schade
  • Diverse behandelingen mogelijk

Ergonomische en functionele onderzoeksstoelen

  • Volledig draadloos
  • Optimale ergonomie
  • Bewezen kwaliteit

Als u een afspraak heeft met een klant u dat hij of zij comfortabel kan zitten en liggen. Een klant die lekker zit zorgt voor een comfortabele behandeling, vindt u ook niet? Een oogonderzoek neemt tijd in beslag en daarom is het belangrijk dat uw klant zich op zijn of haar gemak voelt gedurende het gehele onderzoek. Een ergonomische houding tijdens de meting zorgt voor een comfortabele zithouding. Onderzoeksstoelen van Optiekvision worden met de grootste zorg gemaakt. Alle behandelstoelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een voetensteun. De behandelstoelen zijn verrijdbaar, zodat ook rolstoelpatiënten eenvoudig behandeld kunnen worden zonder dat hiervoor veel aanpassingen nodig zijn.

Elektrische behandelstoelen

Een behandelstoel kopen is iets waar goed over nagedacht moet worden. Er zijn vele soorten en maten behandelstoelen op de markt. Het is echter belangrijk dat er vooraf nagedacht wordt wat voor u belangrijk is bij de aanschaf van een patiëntenstoel. Ergonomie, gebruikersgemak en efficiëntie zijn punten die belangrijk zijn bij het kiezen van de juiste stoel. Een elektrische behandelstoel is één van de vele mogelijkheden die u bij Optiekvision heeft.

Waar op te letten bij het aanschaffen van een onderzoeksstoel?

Als u onderzoeksstoelen wilt aanschaffen, is het belangrijk dat er goed wordt nagedacht waaraan deze stoel moet voldoen. Afhankelijk van de benaderingswijze zijn er verschillende vereisten waar een patiëntenstoel aan moet voldoen. U heeft u passende functies nodig om professioneel en efficiënt te kunnen werken. Verder is hygiëne enorm belangrijk. Hierdoor zijn de cliëntenstoelen gemaakt van materiaal dat eenvoudig te reinigen is. Al onze stoelen zijn te combineren met de in hoogte verstelbare units, waardoor de ruimte volledig naar eigen wens kan worden ingericht. Niet alleen voor uw klanten is het belangrijk om comfortabel te kunnen zitten. Een ergonomische werkhouding is ook zeer belangrijk. Daarom biedt Optiekvision niet alleen behandelstoelen aan, maar hebben wij ook ergonomisch verantwoorde krukken.