Softoptic Software

  • Optimale workflow
  • Ondersteunt 99,9% van alle numerieke apparaten
  • Virtuele IT infrastructuur
  • Efficiënt, 100% foutloos meetproces
Softoptic logo

Met het gebruik van Softoptic bespaart u tijd en voorkomt u eventuele fouten in patiëntgegevens verwerking.

Alle (oogheelkundige) apparatuur kan worden gekoppeld met de software. Dit is merkonafhankelijk en zal grote efficiëntievoordelen opleveren. De applicatie bestaat uit een applicatie met interface, daemon voor koppeling met apparatuur en EPD import/export.

Applicatie met interface

De Softoptic applicatie met interface gebruikt u in de vooronderzoek ruimte. U beschikt over een lijst met patiënten, welke zich hebben aangemeld bij de balie en waarbij het EPD een export heeft geplaatst met deze informatie. Zodra een patiënt bij u in de behandelkamer komt, kunt u deze selecteren en krijgt u een importeer scherm te zien. Hierin verschijnen de metingen die gemeten worden met de verschillende voormeet apparaten.

Zodra de metingen klaar zijn, kunt u deze terugzenden naar Softoptic of naar uw EPD (indien beschikbaar). Vervolgens worden de gegevens geëxporteerd.

Deamon voor koppeling met apparatuur

De interface communiceert met daemon, een op de achtergrond actief proces, welke continu controleert op nieuw binnenkomende gegevens. De koppeling met daemon zorgt derhalve voor het binnenhalen van real-time gegevens.

Zodra de gegevens binnen zijn, worden deze door gecommuniceerd naar de applicatie welke de gegevens kan weergeven. De daemon werkt met een configuratie welke binnen de applicatie ingesteld wordt. Afhankelijk van de configuratie, gebruikt deze één van de reeds ontwikkelde koppelingen.

Wilt u meer weten over onze Software? Vul dan onderstaand formulier in: